KOK'O
 

Vogelnestjes in tomatensaus

Vogelnestjes in tomatensaus

Ingrediënten

  • 600 g kalfsgehakt
  • 4 hardgekookte KOK'O eieren
  • 1 pakje paneermeel
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 4 dl tomatenpassata
  • 4 eetlepels olijfolie

Bereiding

Meng het gehakt met de fijngesnipper­de ui en fijngehakte peterselie. Neem 150 g gehakt , rol er een grote gehakt­bal van en duw er een kuiltje in, ter grootte van een ei. Leg het gekookte KOK’O ei in het kuiltje en kneed er het vlees rond. Druk de gehaktbal goed aan tot je een egale gehaktbal krijgt die het ei naadloos omsluit. Wentel deze gehaktbal door paneermeel. Bak in een voorverwarmde oven van 170°C gedu­rende 15 tot 20 minuten.

Saus

Warm de tomatenpassata op en werk af met de olijfolie. Mix goed. Kruid indien nodig bij met peper en zout. Serveer het vogelnestje op een spiegel van tomatensaus.